Sanremo-festival: de slechtste blikken van de jaren tachtig tot heden

Cascasse de wereld, het Sanremo-festival is er altijd. Met zijn rituelen, zijn liedjes en zijn kleine, grote drama's geëlimineerd en opgevist. De 68e editie van de meest populaire (en in Italië meestal gehate) door Italianen, ziet opnieuw de baan op Michelle Hunziker. De Zwitserse showgirl zal flankeren Claudio Baglioni en PierFrancesco Favino. Hij speelde de San Remo-etappe al in 2007, toen Pippo Baudo er nog was.

De vraag is: wie zal het dragen? Trussardi, familie merk? Michelle droeg een totale uitstraling van de Greyhound voor de presentatie persconferentie. De presentator koos ervoor om een ​​roodleren trenchcoat te combineren met een jeansbroek. Casual vertrek. We wachten.

Meer dan wat ook, Sanremo is een formidabele catwalk voor merken proberen om de handtekening op de looks van de zanger op zijn taak te zetten. Jammer dat de resultaten soms op zijn minst twijfelachtig zijn. Er is geen personage dat niet in een stijlfout terechtkomt.


De editie 2017 is onvergetelijk Diletta Leotta met crop top, rok met bijna inguinal split van de stof vergelijkbaar met de bekleding van een bank. Om nog maar te zwijgen van Lorella Cuccarini wat in 2010 leek alleen bedekt door een witte stof gitaar. OR Laura Pausini, met jascommandant cruise-versie, in 1993. Te vergeten. Maar het was de jaren 90 ...

Natuurlijk lanceert Sanremo ook trends. Die vaak beginnen met een schandaal. Anna Oxa in 1999 anticipeerde hij op de mode van de zichtbare string. Copiatissima. De vlinder van Belen, presentator-valetta in 2011 was niets vergeleken. Hetzelfde Loredana Bertè in 1986 maakte hij met zijn latex minidress en nepbuik geschiedenis. En het veroorzaakte een schandaal. Een beetje zoals Lady Gaga vandaag.

Kortom, er zal dit jaar ook plezier zijn: stem gewoon af van Rai1 van 6 tot 10 februari.

Video: Sanremo 2019 - Mahmood vince la 69esima edizione del Festival (Januari- 2020).

Загрузка...

Populaire Categorieën

Загрузка...